AutoTote vender tilbage

Den nye maskine, der forventes præmiere d. 12 dec 2005 er så her. Maskinen er en Scientific Games MAX-3000 (og nu tænker du nok, han sagde AutoTote tidligere, men AutoTote blev opkøbt af Scientific Games, og på nogle af komponenterne står der faktisk stadig AutoTote...)

Max-3000 Max-3000
Max-3000 Max-3000
Max-3000

Læg mærke til de rød/orange taster til højre - hvem har fået den ... ide at skrive med grøn på dem?!? Og ude til venstre - grøn på lysegrøn?!? DOH!!! Alt-i-alt må jeg sige at konstrasterne på tastaturet lader noget tilbage at ønske, men jeg håber at betjeningen falder så naturligt at sælgerne hurtigt vænner sig til tasternes eksakte placering. Derudover hjælper baggrundsfarverne på tasterne faktisk med til at lokalisere det relevante område. Hvordan softwaren fungerer har jeg endnu ikke noget kendskab til, da vi på KG netop ikke nåede at prøve maskinen i år, men jeg kan bede til at der ikke er lavet samme misfoster som i ITSen.

Max-3000 indmad Max-3000 indmad

Indmaden i maskinen er overraskende simpel - et tydeligt tegn på teknologiens udvikling - der er 2 små kasser med elektronik samt printer og læsermodul - noget af en reduktion i forhold til J-25, der var temmelig stor og tung og godt fyldt med elektronik - det meste af denne kasse indeholder noget så interessant som luft ;-). Hvad der er værd at bemærke er skærmen, der ikke længere er et katodestrålerør, som i ITS og Autotrak-II, men derimod et LCD panel - dejlig pladsbesparende. På midterkonsollen er monteret printeren med den gule ledning, selve midterkonsollen indeholder det indhak i bunder af maskinen, hvor alle tilslutninger foregår. Bag læseren, der ses til højre, skal bonrullen ligge.